Snelle verzending, binnen 4 werkdagen. M.u.v. maatwerk bestellingen en de “Switi Sranan” collectie

Advies

Benieuwd naar mijn tips en adviezen over het uitkiezen van de juiste hondenlijn, het aan de lijn leren lopen of nog meer? Volg dan de blogs op deze adviespagina.

Welke hondenriem moet ik kopen voor mijn hond?

Het kopen van de juiste hondenriem kan een lastig proces zijn. Er zijn tegenwoordig namelijk veel diverse hondenlijnen te koop. Daarnaast kan het zijn dat vrienden, familie of collega’s allemaal een ander advies geven als het gaat om de juiste riem voor jouw hond. Het beste is om al deze goedbedoelde adviezen even achterwege te laten en vervolgens zelf op zoek gaan naar een goede hondenriem, maar waar moet je precies op letten? Ik leg het je graag allemaal uit in deze blog!

Lees meer »

Aan de lijn lopen

Onze lijnen zijn verkrijgbaar in 3 of 5 meter. De reden waarom wij deze maten in het assortiment hebben heeft te maken met de bewegingsvrijheid van je hond. Wanneer je pup leert om te wandelen aan een 3 meter lijn, zorg je voor meer bewegingsvrijheid. Het is van groot belang dat jouw pup tijdens het opgroeien leert om zijn of haar omgeving te verkennen op een rustige manier zonder te trekken aan de lijn.

Lees meer »