BioThane

BioThane wordt gemaakt van Nylon met een laag van polyurethaan. Dit materiaal wordt als kunstmatige vervanging voor leer gebruikt. BioThane is een duurzaam product en daarnaast zeer sterk. Het is weerbestendig en uitermate goed schoon te houden.  Een hondenlijn van Een hondenlijn van BioThane wordt vaak gebruikt als sleeplijn in het bos. 

Als je op zoek bent naar een sterke, duurzame en gemakkelijk te onderhouden hondenlijn, is een BioThane hondenlijn of halsband de perfecte keuze!

Bekijk het assortiment BioThane lijnen & halsbanden

Het assortiment van by-bowie bestaat uit diverse BioThane lijnen: een lijn van 3 meter en van 5 meter. Op aanvraag, is het zelfs mogelijk om een BioThane lijn van 10 meter te bestellen. Daarnaast zijn de BioThane hondenlijnen in diverse kleuren beschikbaar. Zit jouw favoriete kleur er niet bij? Vraag dan naar de mogelijkheden. De hondenlijnen van BioThane kunnen namelijk op maat gemaakt worden.

Verder zijn er ook BioThane halsbanden beschikbaar die passen bij de hondenlijnen. Op deze manier kun je een volledige set kopen voor jouw hond of kun je een set als cadeau geven. Ook voor de baasjes die het leuk vinden dat hun hond opvalt met een print riem, heb ik speciaal een BioThane halsband gemaakt in luipaard print. Met deze leuke luipaarden print halsband steelt jouw hond overal de show! 

En als kers op de taart, is het ook mogelijk om een BioThane reflecterende halsband te kopen. Een reflecterende halsband beschermt zowel de hond als het baasje tegen automobilisten die de hond in het donker niet zien. Door de reflecterende halsband kan elke weggebruiker de hond goed zien. Hartstikke fijn toch! 

Alle halsbanden zijn beschikbaar in de maat XXS- XXL. Op deze manier is er voor elke hond een halsband beschikbaar. Twijfel je over de maat? Raadpleeg dan het artikel ‘meten is weten’. In dit artikel leg ik precies uit hoe je achter de maat halsband komt. 

Waarom een BioThane hondenlijn?

Er zijn vele voordelen verbonden aan een BioThane hondenlijn. Hieronder vertel ik ze graag:

  • Sterk en duurzaam materiaal

BioThane is een veel sterker materiaal dan normale polyethyleen. Het materiaal zal daarom niet snel breken of scheuren wanneer je hond aan de lijn trekt. 

  • Waterbestendig materiaal

Niet alleen is dit materiaal erg sterk, maar kan het ook goed tegen water. Hierdoor wordt de lijn ook niet zo zwaar wat weer fijn is voor je hond.

  • Makkelijk schoon te maken
  • Licht materiaal

BioThane is een licht materiaal. Hierdoor is het ook prettig voor de hond tijdens het wandelen. De lijn beweegt ook makkelijk mee waardoor je hond zich ook makkelijker kan bewegen. 

Met andere woorden een BioThane is fantastisch materiaal dat veel voordelen biedt voor zowel honden als hun eigenaren.

Bestel een BioThane lijn en halsband bij by-bowie

Wanneer je op zoek bent naar een lange hondenlijn voor tijdens een bos of strandwandeling, dan is een BioThane lijn ideaal. Deze hondenlijnen zijn niet alleen zeer stevig, waterbestendig en makkelijk om schoon te maken, maar ook erg licht waardoor je hond zich makkelijk kan bewegen. Daarnaast biedt by-bowie ook bijpassende BioThane halsbanden aan. Bekijk het assortiment en plaats vandaag nog een bestelling. Wil je liever een halsband of een hondenlijn van Paracord materiaal dan is dat natuurlijk ook mogelijk.