Shop op product


Zelfgemaakte hondenlijnen

Ervaar je ongemak met de hondenlijn tijdens het wandelen? Dan ben jij niet de enige.  Zelf ervaarde Bowie en ik ook regelmatig ongemakken. Zo werd de hondenlijn constant om Bowie heen gedraaid. En was het materiaal van de hondenlijnen ook niet altijd even van goede kwaliteit. Door deze ongemakken werden de prettige wandelingen al steeds sneller minder prettig en leuk. Ook merkte ik dat bij Bowie een normale riem niet de oplossing was. Hij had duidelijk iets anders nodig! Dat moet toch anders kunnen dacht ik!  

BioThane

Paracord

Na het doen van onderzoek kwam ik op het materiaal Paracord, dit materiaal is zeer fijn in gebruik en ook makkelijk om schoon te maken. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het maken van diverse halsbanden en hondenlijnen van Paracord materiaal. Dankzij deze sterke hondenlijn hadden Bowie en ik weer plezier tijdens de wandelingen. Een lange hondenlijn geeft de hond de benodigde vrijheid en zorgt voor rust en ontspanning. 

 

Deze rust en ontspanning wilde ik iedere hondeneigenaar laten beleven en zo is by-bowie ontstaan. Met de zelfgemaakte hondenlijnen van Paracord kan zowel hond als eigenaar genieten van wandelingen in het bos, strand of zelfs in het park bij huis. 

Unieke halsbanden voor honden

Naast de zelfgemaakte hondenlijnen van 3 of 5 meter ben ik mij ook gaan richten op hondvriendelijke halsbanden. Deze unieke halsbanden van Paracord of BioThane zijn in verschillende collecties en kleuren beschikbaar met een bijpassende hondenriem. Bekijk de webshop en shop je favoriete product!